Find vej: Forside » Artikler » Opbevaring af vin

Opbevaring af vin

Lagt på el-installationen.dk den 25-02-2012 af Thomas

Når kun det bedste er godt nok

Hvis du interesserer dig for vin og opbevaring af samme bør du læse videre og vide at kvalitet og pris følges som regel ad, men at der er undtagelser.

klubvin.dk har en lang række nye spændende løsninger til indretning af vinrum og i samarbejde med bl.a. Carlo Garn designes og indrettes vinrum for både private, erhvervsvirksomheder, caféer, barer, hoteller, restauranter og vinforretninger rundt om i landet. De er specialister på området, når det gælder opbevaring af de gode dråber. Alle kan være med prismæssigt og en vinreol til f.eks. 30 flasker kan fås fra kr. 319,-

Sortimentet spænder bredt
klubvin.dk er lagerførende i vinreoler fra bl.a. BOXX, Qbic, Orebo, Le Bloc Cellier og Carlo Garn. "Skal nogen fremhæves, må det nok blive Carlo Garn, der kan levere landets måske billigste vinreoler, uden at der gås på kompromis med kvaliteten" fortæller Bo Otterstrøm, der er indehaver af klubvin.dk.

TREND fremstilles af galvaniseret jern og massiv fyr og fås i natur ubehandlet eller bejdses i syv forskellige nuancer. Reolen kan købes adskilt eller i samlet tilstand og rummer mellem 12 og 90 flasker.

TREND kan også bestilles i specialstørrelser. Prisen for TREND specialreoler starter ved kr. 16,- pr. flaskehul.

KVADRAT fremstilles i massiv fyr og farvemulighederne er de samme som TREND. Reolen laves i to størrelser til 12 eller 24 flasker og endeligt kan den erhverves i klar akryl.

Indretning af vinrum
klubvin.dk designer i samarbejde med Carlo Garn mange forskellige løsninger til både private og erhvervslivet. Det er sjovt at blive sat på prøve og overraske kunden med nogle alternative løsninger, når den første kontakt er skabt og kunden har givet udtryk for sit behov fortæller Lars Løve Nielsen, som repræsenterer Carlo Garn, og fortsætter alt kan stort set lade sig gøre inden for rimelighedens grænser. En indretningsløsning kan indeholde alt fra opbygning af f.eks. glaskonstruktion eller af vægge i træ, mur eller gips. Der er fagmænd til at varetage sådanne opgaver sammen med elektrikere. Klimaanlæg leverer Carlo Garn også og afhængig af rummets størrelse og krav om temperaturer er der forskellige prisklasser.

klubvin.dk kort fortalt
klubvin.dk er en af landets førende internetforretninger indenfor vin og vintilbehør. klubvin.dk blev stiftet i 2004 af bo Otterstrøm, men blev først rigtig markedsført fra 2005 som Hele Danmarks Vinhandel. klubvin.dk er kendetegnet ved at fokusere på personlig service og fornuftige priser uden at være en discountbutik. klubvin.dk er e-mærket.

Historien bag Carlo Garn
Allerede i 60erne og 70erne var Carlo Garns navn velkendt indenfor Dansk møbeldesign. Hans møbler var dengang, som nu, indbegrebet af gennemført dansk design og kvalitet og har været udstillet på både Den Permanente og Illums Bolighus en blåstempling, som stadig forpligter i dag, hvor Carlo Garn kører videre i den samme kompromisløse ånd, når det handler og design og kvalitet for feinsmeckere.

klubvin.dk - Hele Danmarks Vinhandel
Walgerholm 3, Jonstrup
3500 Værløse

Tlf.: 7022 0866
www.klubvin.dk
mail: info@klubvin.dk