Find vej: Forside » Artikler » AUBO skal gøre køkkendrømme til virkelighed i Thisted

AUBO skal gøre køkkendrømme til virkelighed i Thisted

Lagt på el-installationen.dk den 26-04-2016 af Thomas


Selvom fødderne stadig er solidt plantet i den vestjyske muld, så skyder AUBOs køkkenbutikker op overalt i landet. Og den udvikling fortsætter. Nu åbner endnu en AUBO-butik – denne gang i Thisted.
Det hele startede i 1985 hjemme i privaten i Aulum, hvor Jens B. Bertelsen og hustruen Grethe besluttede sig for at kaste sig ud i iværksætterlivet ved at sælge tyskproducerede køkken- og garderobeskabe. Siden da er der blevet installeret et utal af skabe og skuffer fra AUBO i de danske hjem, og i dag er det ikke kun i den vestjyske vind, at AUBO-flagene blafrer. Danskerne kan således få opfyldt deres køkkendrømme hos forhandlere overalt i landet, og nu kan endnu en by krydses af på landkortet. Denne gang er det Thisted, der vil tilbyde kvalitetsløsninger inden for køkken, bad og garderobe.

I de sidste tre måneder har der dagligt været svedperler på panden af den kommende butiks indehaver, Peter Johnsen Høgh, der sammen med håndværkere har malet med den brede pensel og brugt de helt store boremaskiner for at opbygge butikken fra absolut ingenting til 400 m2 med køkkendrømme i høj kvalitet.

”Vi er ved at være i mål. De næste dage kommer til at gå med den endelige indretning, så vi er helt klar til åbningen. Det har været en sej kamp, men jeg har heldigvis haft et godt netværk, som har givet en hånd med. Selve grundopbygningen har vi selv stået for, og så har vi haft elektrikere til strømmen og håndværkere til at montere og male. Det har været tre måneder med knald på fra 7 morgen til midnat”, siger Peter Johnsen Høgh.

Men trods ømme arme, stive rygge og massivt søvnunderskud har besværet været det hele værd, når Peter Johnsen Høgh så småt begynder at se den endelige butik på Industrivej tage form.
”Man kan forvente en butik, der i forhold til området, er væsentlig over standard. Vi har lavet nogle rigtig gennemførte løsninger, hvor kunderne virkelig får fornemmelsen af at træde ind i et færdigt køkken med spots i loftet, gryder på komfuret og fyldte køleskabe. Det giver en helt anderledes visuel oplevelse, end hvis du går ind i hvilken som helst anden køkkenbutik her i området”, siger Peter Johnsen, der ligesom butikschef Rune Slot Jensen kommer fra området.

AUBO har et godt ry i området
AUBO har i en lang årrække været repræsenteret på Mors, men da samarbejdet med Ceste Træ for nyligt ophørte, havde salgschef Jørgen Kjemp Jensen ikke troet, at der så hurtigt ville blive forhandlet vestjysk køkkenkvalitet i det nordjyske. Men Peter Johnsen Høgh, der solgte køkkener i netop Ceste Træ, var klar på at starte sin egen butik med AUBO produkter.

”Peter har et veludviklet iværksættergen og store kompetencer inden for det økonomiske, mens Rune har 10 års erfaring indenfor køkkenbranchen. På den måde supplerer de hinanden perfekt. På grund af vores mangeårige tilstedeværelse i området har Peter hæftet sig ved den store efterspørgsel efter AUBO. Vi har et godt ry, og thyboerne ved, hvad vi står for. Blandt andet derfor var han klar til at kaste sig ud i dette køkkeneventyr, og det er vi meget glade for, da vi ikke havde forventet, at vi igen så hurtigt skulle gøre os gældende på Thy/Mors”, siger Jørgen Kjemp Jensen.

Indehaver Peter Høgh og butikschef Rune Slot Jensen åbner officielt dørene til den nye butik i Thisted lørdag den 30. april fra kl. 10-14.