Find vej: Forside » Artikler » Nyansættelser i Axcess A/S

Nyansættelser i Axcess A/S

Lagt på el-installationen.dk den 11-09-2012 af Thomas

Axcess har ansat Jan Carsten Hansen som Senior Consultant i Axcess Consulting i Søborg. Jan har en bred erfaring med forretningskritiske projekter. Bl.a. har han været ansvarlig for driften af store it-installationer som afdelingsleder for BECs mainframeafdeling og været ansvarlig for etablering af en ny fiber-teleoperatør (Utfors), der som de første tilbød 10/100/1000 Mb dataforbindelser i hele Norden. Jan har erfaring med rådgivning på operationelt såvel som strategisk niveau og kommer senest fra en stilling som forretningsudvikler hos GlobalConnect.

Axcess har ansat Jonas Clausen Skou som it-supporter i Axcess Operations team i Århus. Jonas skal stå for support til større driftskunder. Jonas har erfaring med support af større it-installationer, med it-sikkerhed og it-revision. Jonas er uddannet datamatiker og har bestået prøver til både Microsoft MCTS og ISACA's CISA certificering. Jonas har tidligere været ansat hos PwC, KPMG og Velux.

Axcess har ansat Christian Hedelund Jensen som Citrix- og UCS-specialist i Axcess Virtualization & Datacenter team i Århus. Christian er endvidere certificeret i Microsoft MCITP i Windows Server. Christians ansættelse er et led i Axcess fortsatte fokus på at være førende inden for virtualisering og datacenter-området. Christian kommer fra en stilling hos DIR/TDC Hosting.

Axcess har ansat Camilla Bennich som HR-ansvarlig i Axcess. Camilla har mange års erfaring med HR og kommer senest fra en stilling som HR konsulent hos NetDesign. Camillas har fokus på medarbejdertrivsel, rekrutteringsstrategi, Employer Branding og arbejder videre med Axcess værdier om at være en god arbejdsplads (kåret til Danmarks bedste it-arbejdsplads i 2010) med plads til forskellighed, et højt niveau af faglighed og en work/life balance, der giver plads til hele mennesker.

Axcess har ansat Kasper Weis som Account Manager i et af Axcess Large Account teams i Søborg. Kasper er uddannet projektleder fra Niels Brock og certificeret inden for HP Server, storage, netværk, IBM infrastructure og Apple Tech series. Kasper har arbejdet hos Telenor og Atea og kommer senest fra en stilling som Key Account Manager hos Mariendal IT.

Axcess har ansat Nicolai Jønsson som VMware/storage konsulent i Axcesss Virtualization & Datacenter team i Søborg. Nicolai har over 20 år erfaring i it-branchen: 10 år som kørende systemkonsulent og senest 10 år med it-drift. Nicolai har stor kompetence inden for Microsoft og Cisco infrastruktur samt inden for VMware og monitorering. Nicolai kommer fra en stilling hos NCC Danmark, hvor han bl.a. var overordnet teknisk ansvarlig for servere/applikationer og virtualisering.

Yderligere information
Maja Nordal Brenøe, Communication Manager, Axcess A/S
Telefon (direkte): 8220 0246 - mobil: 4214 0246 - E-mail: mnb@axcess.dk

Axcess A/S Danmarks bedste it-arbejdsplads 2010
Axcess A/S blev etableret som konsulentvirksomhed i år 2000. I dag leverer Axcess netværks- og kommunikationsløsninger i form af hardware, software, rådgivning og support til både offentlige og private kunder. Axcess har specialiseret sig inden for følgende områder: Network & Security, Collaboration & Video og Virtualisering & Datacenter.

Axcess, som har 130 medarbejdere fordelt på kontorer i Søborg og Aarhus, er kåret som Danmarks Bedste it-arbejdsplads 2010 af Great Place to Work ® Institute Danmark. Desuden er Axcess kåret til Årets IT-forhandler af Børsen i 2004, 2005, 2006, 2007 og 2009 samt som Gazelle-virksomhed i 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009.

Axcess blev I foråret kåret som Danmarks bedste Cisco partner inden for Datacenter på baggrund af Axcess fokus og resultater inden for området.