Find vej: Forside » Artikler » Få styr på boligprojekterne med ny app

Få styr på boligprojekterne med ny app

Lagt på el-installationen.dk den 19-02-2014 af Thomas

Ny mobilapp gør det nemt at overskue projekterne i hjemmet
Du kender sikkert historierne om boligprojekter, der ikke bliver færdige til tiden eller stikker helt af fra budgettet. Eller måske har du selv oplevet besværet med at finde håndværkere og holde styr på alle aftaler efterfølgende

Nu har Byggestart.dk udviklet en helt ny app, der gør det nemt at igangsætte og styre dine projekter, selvom du er på farten.

Med den nye app kan du nemt indhente tilbud på dine opgaver, hvad enten det handler om en anlægsgartner, der skal trimme baghaven, en tømrer der skal opsætte et nyt køkken eller en elektriker der skal klare hjemmets elinstallationer. App´en kan både bruges til iPhone og android og har en nem og overskuelig brugerflade, så du hurtigt kan indhente gratis tilbud på dine opgaver.

Slut med tilfældig søgning

Når du opretter en opgave via app eller ´en, bliver du kort efter matchet med op til to håndværkere i dit nærområde, der er ledige i den ønskede periode og har de rette forudsætninger for at løse opgaven tilfredsstillende.

Håndværkerne sender dig efterfølgende et uforpligtende tilbud, som du så enten kan acceptere eller afvise.

Dokumentation for alle aftaler
Via app´en får du også adgang til et brugervenligt beskedværktøj, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over dine opgaver, uploade billeder af dine projekter, acceptere- eller afvise tilbud og kommunikere med håndværkerne. En af de åbenlyse fordele ved at bruge app´en er netop, at al kommunikation med håndværkerne er tilgængelig efterfølgende, så du nemt kan dokumentere, hvad I har aftalt. Det giver dig en helt anden sikkerhed end mundtlige aftaler, der er indgået over telefonen.

App´en kan hentes gratis i App Store eller Google Play – foretrækker du at bruge computeren, får du adgang til de samme services på Byggestart.dk

Bemærk – Hvis det er allerførste gang du bruger Byggestart.dk, skal du først oprette din opgave på hjemmesiden: byggestart.dk. Herefter får du tilsendt et login, som giver dig adgang til alle funktioner i app´en.

Med app´en kan du benytte følgende funktioner:

• Oprette opgaver
• Indhente uforpligtende tilbud fra håndværkere, der matcher dine ønsker og behov
• Sende billeder af dit projekt til håndværkerne
• Sammenligne tilbud
• Acceptere eller afvise tilbud
• Få overblik over dine projekter
• Dokumentere alle aftaler