Find vej: Forside » Artikler » Cable Scout Det ny værktøj, der gør kabelføring legende let

Cable Scout Det ny værktøj, der gør kabelføring legende let

Lagt på el-installationen.dk den 28-06-2014 af Thomas

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ maxWidth: 428, maxHeight: 528 }); }); Cable Scout fra HellermannTyton er udviklet til at løse alle de udfordinger, elektrikeren står overfor, når der skal føres kabler rundt i installationer, og hvor det ikke er nemt at komme til, eller hvor der er trangt med plads og dårligt udsyn. Når du har arbejdet med at trække kabler og ledninger rundt i en installation, har du sandsynligvis brugt en søgefjeder eller en tommestok, masser af tape og frem for alt masser af tid. Med Cable Scout kan du nu nemt og hurtigt trække kabler under gulve, henover forsænkede lofter eller gennem små huller i føringsvejene. De fleksible stave kombineret med det omfattende tilbehørsprogram gør det muligt at trække dine kabler på rekord tid.

Nu er det ikke længere nødvendigt at skulle løbe frem og tilbage til og fra bilen for at finde noget til at løse en besværlig kabelføringsopgave. HellermannTyton har introduceret en Deluxe Set taske, med plads til både Cable Scout stænger og alt tilbehør således, at du altid har hele sættet lige ved hånden.

Materialevalg og design er udgangspunktet for Cable Scout store popularitet blandt elektrikere. Føringsstavene er lavet i glasfiberforstærket PVC og alle koblinger er udført i messing.

Fra standard udstyrslisten kan f.eks. nævnes en kompakt batteridrevet lygteenhed, der gør dig i stand til at orientere din Cable Scout i mørke.

Som ekstraudstyr har HellermannTyton udviklet en Cable Scout kabel trækstrømpe, der griber og lukker om kabler eller rør op til Ø 15mm. Af øvrigt ekstraudstyr kan desuden nævnes en Cable Scout Vifte, der får Cable Scout stængerne til nemt at glide henover selv store forhindringer.

Med Cable Scout kan du trække en kabelvægt på op til 80 kg og i en radius på op til 220mm. Sættet består af ti stænger á 1m, et 15cm flex stykke, trækkrog, trækring, øjekrog, lygteenhed og magnetenhed.