Find vej: Forside » Artikler » Automand fejrer 25 års jubilæum | Åbent dækcenter fredag den 30. august

Automand fejrer 25 års jubilæum | Åbent dækcenter fredag den 30. august

Lagt på el-installationen.dk den 02-09-2013 af Thomas

Der er løbet meget vand i åen, siden Kim Gadeberg fra Ågård i 1988 startede som dækfagmand hos Euromaster. Nu fejrer han sit 25 års jubilæum med stort åbent-hus-arrangement.

Det hører til sjældenhederne, at en medarbejder i autobranchen tilbringer 25 år i samme virksomhed. Ikke desto mindre er det netop, hvad centerleder Kim Gadeberg nu har gjort hos dæk- og autoservicekæden Euromaster. Jubilæet markeres med et åbent-hus-arrangement fredag den 30. august fra kl. 12 til 15, hvor kunder, forretningsforbindelser og alle andre er velkomne hos Euromaster på Platinvej 12 i Kolding.

41 år i dækbranchen

Efter at have været i elektrikerlære startede Kim Gadeberg i 1972 19 år gammel som dækmontør hos et nu hedengangent koldingensisk værksted. Det viste sig, at det der med el ikke rigtig var noget for mig. Min far mente, at jeg skulle skynde mig at finde arbejde i en anden branche, og det endte med, at jeg startede som dækmontør. Det kunne jeg egentlig godt lide, og nu har jeg så været i branchen mere end 40 år, siger dækspecialisten.

I 1988 skiftede Kim Gadeberg til det nuværende Euromasters afdeling i Kolding. Efter blot et halvt år blev han tilbudt jobbet som centerleder, som han har haft lige siden. Firmaet har i min tid haft fire forskellige navne, og der er selvfølgelig sket meget på de 25 år. Centrets omsætning er femdoblet, og vi er gået fra fire til syv mand. Den største begivenhed var nok, da vi for et par år siden slog vores to koldingensiske afdelinger sammen og flyttede ind i et nybygget og topmoderne center her på Platinvej, siger den 60-årige centerleder, der også i fritiden har rigeligt at se til. Konen og han bor nemlig på et hobbylandbrug med 4 tdl. jord og har derudover både campingvogn, sommerhus, to voksne børn og foreløbig ét barnebarn.

Flittig, engageret og ihærdig

Hvordan går det til, at man holder fast ved samme arbejdsgiver i så mange år Euromaster er en arbejdsplads, der i høj grad bygger på frihed under ansvar. Vi har det godt, så længe vi passer vores job ordentligt, siger Kim Gadeberg om hverdagen med de seks medarbejdere på Platinvej i Kolding.

Både chefer og medarbejdere har meget godt at sige om ham. Såvel personligt som fagligt er Kim en meget afholdt centerleder, som både ledelse, medarbejdere og kunder værdsætter. Han er en flittig, engageret og ihærdig mand, som altid har kunden i fokus, siger Inge Lise Møldrup, der er personalechef hos Euromaster. Hun fortæller, at lang anciennitet ikke er noget særsyn i virksomheden. Vi har med jævne mellemrum både 25, 30, 40 og 45 års jubilæer. I vores branche er det bestemt ikke alle, der i så høj grad lykkes med at fastholde deres medarbejdere, så vi er stolte over de mange ansatte med lang anciennitet, tilføjer hun.

Gode tilbud på autoservice

Ved arrangementet fredag den 30. august byder Euromaster på mad og drikke, og man kan på dagen få et godt tilbud, hvis man booker tid til autoservice. Der gives 25 % rabat på sporing og 40 % på Mastertjek Standard, som er et servicetjek med gennemgang af 31 kontrolpunkter plus skift af olie og oliefilter.

--

Om Euromaster

Euromaster er europæisk markedsleder inden for dæk og dækserviceløsninger. I Danmark har kæden 45 servicecentre og ca. 210 ansatte. Dæk- og autoservicecentrene i Trekantområdet er beliggende på Platinvej 12 i Kolding, på Jens Grøns Vej 8 i Vejle samt på Vejlevej 119 i Fredericia.

www.euromaster.dk

--

Billedtekster

Foto 1: I 1988 startede Kim Gadeberg hos Euromasters dæk- og autoservicecenter i Kolding. Efter blot et halvt år blev han tilbudt jobbet som centerleder, som han har haft lige siden.

Foto 2: Den største begivenhed var nok, da vi for et par år siden slog vores to koldingensiske afdelinger sammen og flyttede ind i et nybygget og topmoderne center her på Platinvej, siger den 60-årige centerleder.