Find vej: Forside » Artikler » Hartmanns går ind i bygge- og anlægsbranchen

Hartmanns går ind i bygge- og anlægsbranchen

Lagt på el-installationen.dk den 19-08-2014 af Thomas

Håndværkere efterspørges i stor stil, derfor går Hartmanns ind i bygge- og anlægsbranchen og tilbyder nu vikarer i håndværker-segmentet inden for bl.a. tømrer-, smede- og elektrikerfagene. Med det nye tiltag ønsker konsulenthuset at bidrage til den meget markante vækst, som undersøgelser og analyser peger entydigt på i bygge- og anlægssektoren i disse år.
Konsulenthuset Hartmanns har i mere end 18 år arbejdet med vikarservice og styrker nu sin position i markedet yderligere ved at tilbyde håndværker-vikarer til bygge- og anlægsbranchen, som oplever en markant fremgang i disse år.

Behov for kvalificeret arbejdskraft
Hartmanns tilbyder håndværker-vikarer i region Sjælland og SydDanmark.

Der er planlagt en lang række større bygge- og anlægsprojekter i region Syddanmark de næste mange år. I Fredericia er der bl.a. igangsat to store renoveringsprojekter i henholdsvis Sønderparken og Korskærparken, etableringen af den nye bydel Fredericia C er gået i gang, og den gennemgribende renovering af Skærbækværket er så småt indledt.

Af andre byggeprojekter i Trekantsområdet og på Fyn kan bl.a. nævnes udbygning og renovering af Kolding Sygehus, opførelsen af nye boliger på Odense Havn, en massiv udvidelse af Odense Universitetshospital, et omfattende OPP-projekt ifm. opførelsen af et nyt psykiatrisk hospital i Vejle samt en række store og markante domicilbyggerier i Middelfart.

I region Sjælland er der fra nu og frem til 2016 planlagt igangsættelse af en række større anlægprojekter som Femern-Bælt-forbindelsen, Den nye Storestrømsbro, bygning af omfartsvejen ved Næstved og udbygning af Køgebugt-motorvejen.

Alle disse bygge- og anlægsprojekter betyder, at der vil være et stort behov for kvalificeret og fleksibel arbejdskraft, som kan være med til at løfte disse store byggeprojekter de kommende år. Her vil konsulenthuset Hartmanns med sin stor ekspertise kunne levere den arbejdskraft, der efterspørges.

Fra i dag tilbyder Hartmanns håndværker-vikarer i Trekantsområdet, Fyn og i region Sjælland. Senere på året vil det blive en landsdækkende service.

Anne-Mette Ravn, administrerende direktør i Hartmanns, udtaler om det nye tiltag:
Som et af Danmarks førende konsulenthuse inden for jobmarkedet ønsker vi at bidrage til den positive vækst inden for bygge- og anlægsområdet, som netop nu er kendetegnende for udviklingen i Danmark – og ikke mindst i Trekantsområdet og på Fyn. Vi har derfor udviklet et unikt vikar-koncept inden for håndværker-fagene, så vi kan imødekomme den store efterspørgsel på fleksibel og faglært arbejdskraft, som vi oplever fra vores kunder i hele landet.

Fremover vil virksomhederne i langt højere grad end i dag bruge vikarer, og det gælder ikke mindst inden for bygge- og anlægssektoren, hvor der vil være et stort behov for kvalificeret arbejdskraft. I Hartmanns vil vi med vores mangeårige erfaring og høje faglighed kunne sikre, at virksomhederne får tilført den kompetence og ekspertise, de efterspørger, når de har brug for håndværkere til at udføre en opgave.
Vi har længe oplevet en stor efterspørgsel på håndværker-vikarer til bygge- og anlægsbranchen. Vi er derfor glade for, at vi nu kan tilbyde denne service som en del af vores brede palet af vikarydelser.